Bemutatkozunk

Mit tanítunk a gyerekeinknek az iskolában? Megtanítjuk, hogy kettő meg kettő az négy, és hogy Párizs Franciaország fővárosa. Mikor fogjuk megtanítani nekik, hogy kicsodák?
Pablo Casals csellista

Fröhlichné Kapronczay Éva (szakmai vezető)

Több mint 25 éve vettem át a földrajz-rajz szakos tanári diplomámat, … de magamról úgy gondolom, hogy nem a szó „hagyományos” értelmében vagyok tanár. Kíváncsi, és egyben kutakodó énemnek köszönhetően, mindig is inspirált saját magam, saját „belső gyermekem” minél pontosabb, és mélyebb megismerése. A sok-sok önismereti, és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tanulmány, művészeti képzés, mind szükséges volt ahhoz, hogy a mozaikképem darabkái a helyükre kerülhessenek.

Szerintem az igazi tananyagot és tanítást az „élet” adta szituációk szolgáltatják, ahol nem előre nyomtatott, „kötelező tananyagot” tanítunk szigorú, merev szabályok szerint, rugalmatlan előírásokhoz kénytelen-kelletlen módon alkalmazkodva, hanem pont azt, amire az adott embernek abban a pillanatban és élethelyzetben épp szüksége van. Mindezek, valamint számtalan tanulmányom és tapasztalataim hatására született meg a KREATÍV AGYTRÉNING, mint komplex személyiség fejlesztő technika.

További kollégáink

⚫️ Szeredi Etelka

⚫️ Korom Zoltán

Írásaim

Vedd fel velem a kapcsolatot

Hol találsz meg?

Elérhetőségeim

Kreatív Agytréning Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság

Telefonszámom: +36 30 304 1765

 

E-mail-címem: hello@kreativagytrening.com

 

6723 Szeged, Kis-Tisza utca 5. FSZ 1.